• Welcome
  • |
  • Concepts & Simulations
  • |
  • Set in Motion


Ulrik Skov - Grundlægger, ejer, direktør og chefingeniør

Velkommen!

Dette er mig, Ulrik Skov! Jeg har etableret iCapture for små og store virksomheder for at give dem mulighed for at tappe ind i simuleringsbaseret kost-effektiv design og produktudvikling.

Vi arbejder med mange typer af produkter, såsom højttalerer, vindmøllegeneratorer, høreapparater, højttryksrensning udstyr, medicinsk udstyr, sensorer, aktuatorer og andet.

Arbejdsmetoder af høj international standard er tilgængelig inden for tre områder: Elektromagnetisme, Vibroakustik og Strukturdynamik.

Vi tilbyder erfarne simuleringsfærdigheder, arbejdsmetoder og state-of-the-art værktøjer, som ofte er forbeholdt milliard-€-virksomheder.


Nær- og fjernfelts-lydtryksniveau fra højttaler ved 5.1kHz
[Tryk for animation af 1kHz til 14kHz - 1.5MB]

Koncepter & simuleringer

Samarbejde med iCapture skaber det bedst mulige miljø for F&U, hvilket muliggør kortere udviklingstid, besparelser på prototyper, innovation og forbedringer af produktegenskaber.

Igennem Finite Element Analyse (FEA) giver iCapture klienter en intuitiv, udtømmende, illustreret og animeret måde at fange, forstå og optimere fysiske egenskaber ved deres produkter.

Ved at involvere iCapture i designoptimering og produktudvikling får klienter adgang til multifysiske simuleringsfærdigheder enten i form af aktiv deltagelse i projekter, træning hos klienten, teknisk problemløsning eller strategisk teknisk ledelse.

Lydtryksniveau fra stereohøjttalersæt i en stue ved 100Hz
[Tryk for animation - 1.1MB]

Sæt i bevægelse

Tag en tur på hjemmesiden for at lære om hvem vi er, hvad vi gør og hvad vi skaber.

Nogle af vores klienter har venligst givet os mulighed for at vise nogle cases vi har udført hos dem. Flere klienter er listet under referencer.

Er du interesseret i at få os til at arbejde hos dig eller skulle du have lyst til en karriere indenfor vores arbejdsområde vedr. design, simulering og produktudvikling er du velkommen til at kontakte os.

Vi har lagt en række illustrationer og animationer på hjemmesiden for at vise en del af vores kapabilitet. Inspirerer animationerne dig, så send os en email, hvis du gerne vil have en detaljeret forklaring af hvad du ser!